середу, 18 вересня 2019 р.

Аматорський театр "Осіннє золото" в Голобах.

Емоції зашкалюють!!! Вчора в бібліотеці приймали ми гостей з м. Ковеля - аматорський ветеранський театр "Осіннє золото", який вже більше 10 років діє при мистецькому факультеті Університету третього віку. Приїхали в Голоби актори на запрошення Центру надання соціальних послуг на відкриття нового навчального року Голобського Університету третього віку.
Вела захід незмінний керівник та режисер - постановник самодіяльного театру Марія Павлівна Батраченко . Вона ж виконала пісню "Черемшина". До речі , Марія Павлівна - наша землячка, в Голобах пройшли її дитинство і юність, а в стінах Голобської школи пройшли найкращі шкільні роки.
З вітальним словом звернулася до присутніх ректор Університету та виконавиця головної ролі у п'єсі (Марусі) Світлана Смітюх.
З найкращими вітаннями і побажаннями до голобчан звернулася солістка ветеранського хору та прима театру Валентина Ваврисюк та виконала пісні "Скрипка грає" і "Троянда". Піснями "Летять ніби чайки" і "Очі волошкові" привітав присутніх артист - аматор та соліст хору Віктор Оксенюк. І, як сказала Марія Батраченко, що то за концерт без жартів. Жартівливу українську пісню "Гандзя - гарна молодичка" виконав артист-аматор театру, виконавець головних ролей у виставах Михайло Вольський.
Всі пісні супроводжувались віртуозною музикою у виконанні музиканта театру Юрія Мержвинського (баян) та Заслуженого працівника культури України , викладача школи Мистецтв Михайла Тлумака (скрипка).
А з яким захопленням дивились глядачі виставу "Ой не ходи Грицю та й на вечорниці".
Щиро дякуємо нашим гостям за чудово проведений час і яскраві емоції!!!
























Немає коментарів:

Дописати коментар