середу, 4 вересня 2019 р.

Вкотре переконуюсь - яка багата талантами волинська земля!
В п'ятницю мали зустріч з дуже цікавою людиною - поетесою та письменницею Галиною Рибачук - Прач. Пані Галина народилася на Волині, а проживає зараз у м. Вінниця. Автор збірок поезій "Вірю, надіюсь. молюсь...", "Україно, моя ти доле", "Любов'ю слова" та "Помолюся за любов" ( вийшла з друку кілька днів тому) , дитячих книжок пригодницьких оповідань :"Маленький мандрівник" , "Святкові пригоди маленького мандрівника", "Події в курнику та інші..." та "Капітан Одеса".
Свої книги Галина Іванівна презентувала в Голобській школі - гімназії учням 2-3 класів. Цікаво розповідала, залучаючи до читання уривків дітей. Подарувала свої книги в шкільну бібліотеку та в Голобську публічну.
Дорогі наші читачі - дорослі та дітки: приходьте до бібліотеки по книги Г.І. Рибачук -Прач. У літературі для дітей на вас чекають надзвичайні пригоди, а любителі поетичного слова отримають насолоду від читання віршів пані Галини ("Любов'ю слова"). У них стільки ніжності, любові, кохання, жаги до життя, що не можна відірватись, не прочитавши до кінця збірку.



























Немає коментарів:

Дописати коментар