середу, 4 вересня 2019 р.

Світ дитинства - чарівний, світлий, радісний, як саме життя, світ доброти та безтурботного щастя. Прекрасний ще й тим, що свято проходить у чудову пору , адже червень - перший місяць літа , початок літніх канікул, місяць запашних полуниць та соковитих черешень, місяць першої сіножаті та найдовших днів року.
Яке це щастя - просто в світі жити,
Всміхатись щиро сонечку й хмаркам.
І світові чарівному радіти,
І дивуватись росяним квіткам.
В Голобській селищній бібліотеці це свято ми відзначаємо щороку. Не був винятком і цей рік. До нас завітали учні другого класу із класним керівником Оленою Ляшенко.
Цьогорічне свято було цікавим ще і тому , що в гості до бібліотеки і наших маленьких користувачів прибули актори лялькового театру "Домовичок" ( Наталія Жильчук та Ірина Сех) з виставою про пожежну безпеку, такою актуальною тепер, напередодні літніх канікул. Бачили б ви очі дітей, коли вони дивились виставу. Очі світились захопленням, радістю і щастям. Дуже цікаво, що герої вистави постійно звертались до маленьких глядачів, а ті їм відповідали. Щиро дякуємо за подаровану дітям радість!!!
Разом з бібліотекарем Надією Журавською, художнім керівником Голобського будинку мистецтв Ольгою Вишневською та ведучими - Іванкою Тимощук і Олею Якобчук відправились діти у тривале кругосвітнє плавання по океану Розваг. І перший острів - це острів Мами. Наші юні читачі розказували про маму вірші, прислів'я, пригадали гарні лагідні слова про найдорожчу в світі людину. Прибули на ще один острів - Острів Українських Символів. І тут на дітей чекала народознавча вікторина. Наступним був острів Загадок. Діти не просто відпочивали, вони робили це активно. Адже далі на них чекала подорож на острів Гри , малюнок на асфальті, після яких кожна дитина отримала невеличкий приз.
Були розваги і пісні звучали,
У гості казка до дітей прийшла.
А діти розважалися і грали,
І океан Розваг дітей гойдав...
То ж будьте сильні, мужні і здорові,
Веселі, життєрадісні, верткі!
А дні в житті хай будуть всі чудові,
А почуття всі щирі і палкі!



































Немає коментарів:

Дописати коментар