середу, 4 вересня 2019 р.

Нехай світанок травневим святом
Над цілим світом зоряно цвіте.
Хай сяє сонцем в серці слово "мати"
таке незгасне, вічне і святе...
Такими словами в Голобській публічній бібліотеці розпочався тематичний вечір до Дня матері.
На захід в бібліотеці зібралися наші читачі, учасники жіночого клубу "Спілкування для душі", працівники бібліотеки з усіх сіл громади, викладачі та учні Голобської дитячої музичної школи.
З вітальним словом до присутніх жінок - матерів звернувся селищний голова Сергій Володимирович Гарбарук.
Із захопленням прослухали виступ наймолодшого учасника заходу: Святослав Бенесько зіграв на бандурі і заспівав пісню про маму.
Гурт бібліотекарів "Первоцвіт" заспівав пісню "Ти мене сповивала". Бібліотекар Євгенія Мартинюк та активна читачка бібліотеки с. Жмудче Антоніна Сліпчук виконали разом пісню "Діти мої, діти", а кожен окремо пісні - "Чарівна скрипка" та "В гості до мами".
Зачарували всіх присутніх чарівним професійним співом тріо музичної школи "Елегія" (Алла Шиятюк. Світлана Корікова та Марія Пруд) та учениця музичної школи Настя Романюк. Допомагали їм грою на музичних інструментах Тетяна Приступа, Тетяна Лимар , Віктор Шиятюк та Микола Щесюк. Щиро дякую за допомогу у проведенні заходу!
Хочу подякувати і нашим постійним читачам : Євгенії Сало, Валентині Остапчук, Галині Гончарук, Валентині Скрипник, Людмилі Садовій, Лесі Гуславській, які розказували вірші, усмішки, ділились спогадами і навіть співали пісні (Валентина Остапчук виконала свою власну пісню).





















Немає коментарів:

Дописати коментар