пʼятницю, 26 лютого 2016 р.

Роздуми над книгою: Нік Перумов, Сергій Лук'яненко "Не час для драконів"

   Ірина Коренга  дуже любить  читати книги.  Ще в першому класі  вчителька привела дітей в бібліотеку і ось уже дев'ять років дівчинка є  палкою прихильницею друкованого слова. Любить читати на різноманітну тематику, особливо подобається їй фантастика. Нещодавно Іринка прочитала книгу  Ніка Перумова та Сергія Лук'яненка "Не час для драконів" і написала відгук на прочитану книгу.
   -Книга дає нам знання,  учить жити. Лише за допомогою книги ми можемо відкрити для себе нові світи і знайти відповіді на багато питань.
   Я дуже люблю читати. Однією з моїх улюблених книжок є "Не час для драконів" Сергія Лук'яненка та Ніка Перумова. Це чудова фантастична історія про подорож двох друзів до чарівної країни, яка була завжди поруч. але люди за своїми клопотами просто не помічали її.  На прикладі головних героїв ми вчимося добру та дружбі. Саме вони є втіленням милосердя і відваги. Дуже важливим в книжці є ще те, що вона містить безліч цікавих і корисних фактів, що стали мені в пригоді у  повсякденному житті.
   Рекомендую всім прочитати цю книжку. Обов'язково отримаєте безліч вражень!

Немає коментарів:

Дописати коментар