понеділок, 14 травня 2012 р.

Наша пам'ять свята, їй стоять непорушно віки!

Жадана незрівняна Перемога,
Пісні і квіти, і чекання матерів,
А в серці щем, неприспана тривога
За білий цвіт, що у вогні горів...
    У світлий День Перемоги ми за доброю традицією віддаємо шану ветеранам, які, проливаючи свою кров, жертвуючи життям боронили нашу землю від фашистів. З кожним роком їх залишається все менше і менше, відходять у вічність живі свідки того страшного лихоліття.
    В районному будинку культури відбулись урочистості з нагоди цієї величної дати, під час яких згадали всіх, чиє життя забрала війна. Низько вклонились та склали глибоку шану і повагу ветеранам, які на своїх плечах винесли тягар війни та підняли країну з руїн у важкі повоєнні роки. Подякували тим, хто в тилу самовідданою працею наближав День Перемоги.
   В фойє будинку культури була представлена розгорнута викладка літератури "Пам'ять повертає незабутнє"

    Учні Голобської ЗОШ підготували малюнки на тему "Малюємо війну во ім'я миру"



  
    Учасники урочистостей вшанували пам'ять загиблих та померлих ветеранів війни хвилиною мовчання. Від районної влади, ветеранів, громадськості району були покладені квіти, гірлянда Слави до Обеліску Слави в селищі Голоби.
   Багато  теплих слів, пісенних вітань подарували ветеранам кращі художні колективи. Кожен номер програми викликав радість і сльози на очах присутніх.
        Для фронтовиків району був організований святковий вогник. Біля Голобської селищної бібліотеки був встановлений військовий  намет та польова кухня. Солдатським кулішем частували усіх ветеранів та учасників свята.

Немає коментарів:

Дописати коментар