вівторок, 6 березня 2012 р.

Подаруй матусі сонечко.

                        
    В бібліотеці зібрались діти, щоб визначити переможця конкурсу "Подаруй матусі сонечко".Діти виготовили яскраві прикраси у вигляді сонечок, щоб подарувати найдорожчій у світі людині - мамі.
      Мама - найдобріша, найтурботливіша людина в світі. Вона є втіленням ласки і доброти. Лебідонькою, сивою зозуленькою, голубкою, чайкою називали жінку-матір у піснях і легендах. Перше слово, яке вимовляє дитина - це слово"мама". Мама - найрідніша та найдорожча людина. Кожне її слово, мудрі поради і добрі діла - це книга життя, з якою ми вирушаємо в далекі світи. І перший усміх сонця, і перший "добридень" людям - це також від матері. Мамина книга життя... Вона про радощі і тривоги, про уміння творити правду і доброту. А серед усіх премудрощів материнської науки найперша - бути добрими і любити людей. Без цього ніхто не зможе піднятися на крилах своєї мрії. І скільки б не було нам років - п'ять чи п'ятдесят - нам завжди потрібна мамина ласка, мамина увага і руки. Кажуть: "Біля сонця - тепло, біля матері доброта". А доброта - це сонце, яке зігріває кожного своїми промінчиками.

   Ось такі чудові сонечка  підготували наші маленькі користувачі на конкурс "Подаруй матусі сонечко"


     В районному будинку культури відбулись урочистості,  присвячені святу усіх жінок, на якому були представлені конкурсні роботи "Подаруй матусі сонечко".







2 коментарі:

  1. Який добрий і теплий конкурс! Ви просто молодці а Ваші юні користувачі такі творчі діти!!! Цікава ідея! Успіхів Вам!

    ВідповістиВидалити
  2. Дякую Вам, Ольго! Наші маленькі користувачі справді творчі діти.

    ВідповістиВидалити