вівторок, 13 березня 2012 р.

Найкращий читач бібліотеки - 2012


      Упродовж усього життя ми звертаємось до книжок. Батьки читали нам вірші, оповідання, казки, коли ми ще й говорити не вміли. З дитячих років книжка допомогала нам пізнати себе і зрозуміти світ, що нас оточує. Вона знайомила і продовжує знайомити з історією народу, рідної землі, таємницями природи і життя, найкращими зразками світової літератури. Книга допомагає у навчанні і самовихованні, збагачує знання, народжує мрії і вчить, як їх здійснити.

    На черговому засіданні клубу любителів книги "Світлячок" вшановували її величність Книгу, величну, добру, мудру.  Здійснили заочну мандрівку в сивочолу минувшину, говорили про першу бібліотеку Ярослава Мудрого,яка налічувала 950 томів, познайомились із постаттю легендарного Івана Федорова. Діти розказували вірші, прислів'я, приказки, загадки про книгу, розповідали про  свої улюблені книжки. Кращим читачем 2011 року одностайно вибрали ученицю 6-б класу Воробей Ольгу. Дітям сподобалась її розповідь про улюблену книжку, її неповторні малюнки - відгуки на прочитані книги.

     Активними  читачами  бібліотеки є і учень 7-А  класу Голобської школи Доля Юрій, учениця 7-б класу Пастушок Вікторія, а також учениця 6-Б класу Давидяк Богдана.





Мій друже й супутнику,
Книго моя,
Завжди на дозвіллі,
Де ти - там і я!


Немає коментарів:

Дописати коментар