середу, 1 червня 2011 р.

"Роби добро - це батьків заповіт".

   Під таким девізом в приміщенні Голобської бібліотеки-філії відбулося засідання круглого столу "Волонтерський рух на Ковельщині".
    Волонтерський рух - це не нове в нашому житті. Але про те, що воно нам вкрай необхідне в сучасному нестабільному і соціально-нестійкому житті, свідчать факти. На нашому життєвому шляху зустрічається все : добро і зло, щастя і нещастя, радість і горе. Коли людина молода, здорова,вона самотужки подолає ці біди. А коли хвора, одинока - їй так потрібна допомога. Ось тут і приходять на допомогу волонтери.
   В роботі круглого столу взяли участь : заступник  голови райдержадміністрації А.Д.Мигуля, голова обласного ветеранського центру Г.Морохова, завідуюча сектором по роботі з молоддю обласної організації ветеранів Л.Хорунжа.
   Під час засідання круглого столу свою думку висловили ветерани-волонтери та їх підопічні. Робота по обслуговуванню проводиться двома напрямками - "ветеран-ветерану" та " молодь - ветерану". По цьому питанню виступила завідуюча бібліотекою В.В.Січкар. Виступила також голова районного ветеранського центру "Пенсіонер" Г.І.Халепа, ветеран-волонтер В.І.Остапчук, а також від імені тих, хто потребує допомоги - М.Ф.Місюк.
   Була оформлена тематична поличка : "Волонтер - це почесно".


Голобська майстриня по художній вишивці волонтер Муха Г.І. спілкується із представниками від волонтерського обласного центру.

Немає коментарів:

Дописати коментар