четвер, 11 квітня 2019 р.

При Голобській публічній бібліотеці створено клуб для жінок - користувачів бібліотеки "Спілкування для душі" і 14 лютого , в день Святого Валентина, у нас відбулося перше засідання клубу. Обговорили організаційні питання: девіз, емблема, статут,мета клубу, права та обов'язки членів клубу, план, визначили актив клубу.
Спілкування у клубі - це чудова можливість поділитися своїми знаннями і враженнями, відпочити, знайти розраду від повсякденних одноманітних справ та турбот. Адже як сказав відомий французький письменник А. де Сент - Екзюпері: "Найбільша розкіш - це розкіш людського спілкування"
Уміння співпереживати, взаємоповага, любов до книги, різноманітні інтереси мають об'єднати учасників клубу, знаходити моральну підтримку серед подруг.
Основними напрямками нашої роботи буде проведення зустрічей з цікавими людьми, із письменниками та поетами, заходи до визначних дат, організація майстер - класів.
Бібліотекарі привітали всіх із святом, розповіли як і коли виникло свято.
Спілкування було надзвичайно цікавим та жвавим. Кожен із присутніх щось розповів, ніхто не залишився осторонь: оповідання , смішинки, цікаві історії, лунали вірші про кохання , про жінку...
І такі зустрічі будуть проходити в нас щонайменше один раз на місяць...









Немає коментарів:

Дописати коментар