четвер, 11 квітня 2019 р.

 10 березня
Спілкуючись - розвиваємось!
Під таким девізом пройшло у бібліотеці чергове засідання клубу за інтересами "Спілкування для душі". Розглядалось одразу три теми: 205 років від Дня народження Т.Г.Шевченка , Міжнародний жіночий день - 8 березня та святкування Масляної (Масниці, Колодія ).
Дуже цікаво розповіла про життєвий та творчий шлях Тараса Григоровича активна учасниця клубу , вчителька - пенсіонерка Валентина Остапчук.
Букетиками вербових котиків , віршованими словами та піснями привітали присутніх працівники бібліотеки. Учасники вокального гурту бібліотекарів "Первоцвіт" подарували нашим користувачам - жінкам кілька гарних пісень.
Валентина Мельничук розповіла про Масляний тиждень: звичаї кожного дня. Бібліотекарі Віра Йоц та Наталія Гоголюк супроводжували слова ведучої сценками про тещу і зятя, адже однією із традицій тижня є відвідування тещею зятя та зятем тещі і частування смаколиками один одного.
Оглянули присутні книжкову виставку: "Живе в піснях і в пам'яті народній" та книжково - ілюстративну виставку "І молодою , і в літах, тебе прославили в віках".
Захід, як і завжди, був цікавим і пізнавальним.
І, як сказали учасники клубу, вони з нетерпінням будуть чекати нових зустрічей.



















Немає коментарів:

Дописати коментар