пʼятницю, 31 травня 2013 р.

Мистецтво вічне і прекрасне, тому, що несе красу й добро.

     У дзвіниці-галереї  Свято-Георгіївського храму селища Голоби  відкрили виставку під назвою "Великдень", присвячену «великодній» витинанці.
    Автор експозиції - Костукевич Світлана)
, професійний художник, член Національної спілки художників України, яка донедавна викладала в одному з луцьких вузів на кафедрі дизайну.

     Казковий світ робіт, царство квітів полонили присутніх на виставці, милували зір. Вражала різноманітність варіантів, за якою крився неабиякий дар художника. І в квітах, і в орнаментах, і в злагодженій гармонійності - в усьому вважалась незвичайність, особлива свіжість, чарівність. Все ніби просте, вирізане  з  різного паперу, але є надзвичайно великим вимислом художниці. Кожна композиція вабила до себе, вигравала різними відтінками. Потрібно було навіть  доторкнутись руками, щоб переконатись. що вони не живі. 
   Всі, хто побував на презентації виставки висловлював свої враження, що це "свято справжнього мистецтва", "світлий сонячний світ витворів людських", "яка багата уява", або просто  дякували авторці за "диво", яке зуміла представити Світлана Семенівна Костукевич, маючи "золоті" руки і надзвичайний талант.



1 коментар: