середу, 6 липня 2011 р.

Вітання.

        Івана Купала (Купайла) свято, яке відзначається в Україні в ніч на 7 липня. Історично цей день був днем літнього сонцевороту(сонцестояння), що збігався з Різдвом Івана Хрестителя. Ім'я ж святу дав Купало - язичницький бог земних плодів.
      Існують повір'я, що зібрані в ніч на Івана Купала чи вранці з "іванівською" росою лікарськірослини мають особливу, надзвичайну силу. За народними легендами цілющі трави сіють русалки - потоплені дівчата, мавки,  -душі маленьких нехрещиних дітей та інші духи природи. Вони ж доглядають за зіллям і знають, як і коли його вживати.
     7 липня день Ангела отця нашого духовного протоірея Іоанна Торака, клірика Свято-Троїцького кафедрального собору.
     Парафіяни Голобського Свято-Георгіївського храму щиро вітають Вас, Отче Іоанне, з днем Ангела. Зичимо Вам міцного здоров'я, щастя, родинного затишку. Нехай завжди на життєвому шляху Вас супроводжують успіх та увага, зігрівають тепло людських сердець і любов рідних та близьких.
         Хай добрий Ангел береже повік
         Вогонь зорі, що долею зоветься,
         Життя, неначе вишитий рушник,
         Багрянцем калиновим усміхнеться.
    Злагоди, щастя ми бажаєм Вам, а для родини здоров'я усім. Хай Ваші добрі діла допомагають Вам. Ми вдячні Богу за милість, якою Ви наділили нас. Божого благословіння у Ваших нелегких пастирських трудах і низький уклін.













  

Немає коментарів:

Дописати коментар