понеділок, 27 серпня 2018 р.

"Розпочались канікули, нам сумувати ніколи"

Під девізом "Розпочались канікули, нам сумувати ніколи" в Голобській публічній бібліотеці пройшов цікавий і веселий захід "Веселковий світ дитинства", присвячений Міжнародному дню захисту дітей, який підготували завідувач сектору обслуговування дітей Надія Журавська та начальник відділу соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді комунальної установи Центр надання соціальних послуг Олена Бенесько і за матеріальною підтримкою селищної ради.
Світ дитинства - чарівний, світлий, радісний, як саме життя, світ доброти та безтурботного щастя. Прекрасний ще й тим, що свято проходить у чудову пору , адже червень - перший місяць літа , початок літніх канікул, місяць запашних полуниць та соковитих черешень, місяць першої сіножаті та найдовших днів року.
Яке це щастя - просто в світі жити,
Всміхатись щиро сонечку й хмаркам.
І світові чарівному радіти,
І дивуватись росяним квіткам.
Разом із ведучими відправились діти у тривале кругосвітнє плавання по океану Розваг. Наші юні читачі розказували вірші, прислів'я, пригадали гарні лагідні слова про найдорожчу в світі людину - маму. І за це кожен отримав невеличкий приз. Розгадували загадки, брали участь у вікторинах та цікавих іграх, малювали на асфальті. Діти не просто відпочивали, вони робили це активно. Із захопленням прослухали гру на бандурі у виконанні Ярослава Бенеська.
Були розваги і пісні звучали,
У гості казка до дітей прийшла.
А діти розважалися і грали,
І океан Розваг дітей гойдав...
То ж будьте сильні, мужні і здорові,
Веселі, життєрадісні, верткі!
А дні в житті хай будуть всі чудові,
А почуття всі щирі і палкі!


































Немає коментарів:

Дописати коментар