понеділок, 27 серпня 2018 р.

«Мамо моя рідна і єдина, ластівко добра і теплоти»

В Голобській публічній бібліотеці було проведено тематичний вечір «Мамо моя рідна і єдина, ластівко добра і теплоти», присвячений вшануванню жінки-матері і з нагоди Міжнародного дня сім’ї та Дня матері.
Чарівними звуками скрипки захід розпочав Іван Воробей, учень восьмого класу , вихованець дитячої музичної школи. Із захопленням слухали присутні професійний спів викладачів музичної школи (тріо «Елегія», пісні «Мамо», «Тиха вода») та майстерну гру на музичних інструментах під керівництвом талановитого композитора Віктора Шиятюка.
Новостворена вокальна група «Первоцвіт» колективу працівників Голобської публічної бібліотеки вперше виступила із піснею «Виростеш ти, сину». Тепло зустріли запрошені гості і вокальну групу «Веселка» Бруховичівського будинку культури, які виконали пісні «Ой у саду веснов» та «Молитва матері».
Із сльозами на очах глядачі слухали пісні у виконанні Антоніни Сліпчук («Яблунька-пепінка») та Євгенії Мартинюк («Мамина молитва»).
Пісні перепліталися із чудовими словами про найдорожчу в світі людину – маму та з гарними віршами, які виконували: учень Новомосирської школи Василь Півень, бібліотекар із с. Жмудче Євгенія Мартинюк , вчитель із с. Бруховичі Катерина Ткачук та читачі нашої бібліотеки, вчителі-пенсіонери Євгенія Сало та Валентина Остапчук.
Дуже вдячна вчителю музики Голобської школи-гімназії Галині Лук’янчук, яка привела на захід своїх талановитих вихованців – Вікторію Лукашук (пісня «Мій світ»), Павла Артинюка ( пісня "мамина молитва") та Анастасію Романюк (пісня «Мамі»). Анастасія Романюк часто виступає із піснями на бібліотечних заходах і наші користувачі полюбили чарівний голос дівчини.
З вітальними словами до матерів звернулась заступник голови селищної ради Наталія Борисюк.
Користуючись нагодою, хочу подякувати працівникам Голобського будинку мистецтв на чолі із директором Григорієм Тарасовським, який озвучував цей тематичний вечір, директору Голобської школи-гімназії Наталії Хом’як, колективу працівників і учнів школи та директору дитячої музичної школи Тетяні Приступі , викладачам і учням цієї школи за постійну допомогу у наших масових заходах.
Бібліотекарі оформили книжкову виставку «Моя сім’я, моя родина в житті і долі України».





















Немає коментарів:

Дописати коментар