четвер, 20 жовтня 2016 р.

Новини із життя селища: У Голобах обговорюватимуть стратегічні цілі розвитку громади на 2016-2026 роки


     У п’ятницю, 21 жовтня 2016р., о 9-й год,  у смт. Голоби (приміщення НВК школи -гімназії, а саме в актовому залі ) відбудеться «круглий стіл» обговорення стратегічних та операційних цілей розвитку громади на 2016-2026 р.р.
Мета круглого столу: обговорення результатів SWOT аналізу, обговорення основних стратегічних та оперативних цілей, що відображаються у Стратегії розвиту Голобської об’єднаної територіальної громади на 2016-2026 р.р.
Організатори – Обласна молодіжна громадська організація «Волинський Інститут Права» та ВОГО «Асоціація регіонального розвитку».
Запрошені учасники: депутати селищної ради, представники виконавчого комітету, активісти, члени робочої групи, котрі працюють над розробкою проекту Стратегії розвитку населеного Голобської територіальної громади, старости. Варто зазначити: робота над підготовкою Стратегії сталого розвитку Голобської громади розпочалася у березні цього року. Фахівці вже провели численні зустрічі з представниками влади та мешканцями ОТГ. Крім того, проведено анкетування, що охопило широке коло місцевого населення, фокус-групові дослідження та стратегічні сесії із членами робочої групи, що працюють над проектом стратегічного документу. Захід відбуватиметься в рамках реалізації проекту «Спільними зусиллями плануємо майбутнє громади», що підтриманий Програмною ініціативою «Демократична практика» Міжнародного фонду «Відродження». Контактна особа: Ірина Гайдучик, 095-64-54-655, iryna.haidychuk@gmail.com
Представників засобів масової інформації та усіх небайдужих громадян, котрі готові висловити власні ідеї та бачення, запрошуємо до роботи та участі у «круглому столі»!


Немає коментарів:

Дописати коментар