середу, 30 жовтня 2013 р.

Тих днів не змовкне слава!

   ...Ота сльоза ніколи не зітреться,
що в правді нашій і чужій вині...
лишила Батьківщина біля серця
Своїх синів, загиблих на війні.
В селищі відбулися районні урочистості, присвячені 69 річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників, в яких взяли участь голови ветеранських організацій району, учасники Великої Вітчизняної війни, хор ветеранів "Червона калина".
    Свято розпочалось мітингом біля обеліску Слави. Хвилиною мовчання присутні вшанували тих, хто загинув у роки війни, поклали квіти пам'яті, шани, любові.
Продовжилось свято в Голобській школі. Гостей зустріли діти з квітами і запросили всіх до шкільного музею, де учень школи Андрій Борисюк цікаво і змістовно провів екскурсію.
 Далі свято продовжилось в актовому залі школи. Розпочав святкову програму хор ветеранів війни і праці "Червона калина".
  Учасників свята  тепло вітали голова Ковельської  райдержадміністрації Матяшук С.В., заступник голови Мигуля А.Д., голова районної ради Якубук П.Г.
  Учні школи підготували літературно-музичну композицію.
   Працівники бібліотеки в школі і в біліотеці підготували книжкову виставку "Пам'ять повертає незабутнє"
    Дорогою ціною заплатив український народ за участь у найстрашнішій за всю світову історію війні 19451-1945 рр. Не щезне в пам'яті людській, не піде  в забуття великий подвиг і велика трагедія нашого народу - його битва, його перемога над фашистами.
    Голови первинних ветеранських організацій продовжили спілкування в Голобській селищній бібліотеці, де за чашкою чаю обговорювали роботу своїх організацій.


Немає коментарів:

Дописати коментар