четвер, 26 листопада 2020 р.

 19 січня.
Вже стало традицією: кожного року на різдвяні свята в Голобській публічній бібліотеці збираються читачі на "Різдвяні зустрічі".
Гарними колядками , щедрівками привітали присутніх наймолодші колядники - фольклорний гурт "Яворина" (2-3 класи Голобської школи) та викладачі Голобської дитячої музичної школи.
Ведучі заходу коротко зупинилися на історії, традиціях зимових свят. Бібліотекар с. Бруховичі Віра Йоц (вона ж - ворожка, астролог) , розповіла, що ж чекає на кожен знак зодіаку в 2020 році. Глядачі витягували із торбинки передбачення і відразу ж зачитували їх. Було весело і цікаво!
У другій частині заходу - "Зорепад книжкових новинок", бібліотекарі ознайомили користувачів з книгами, які ми отримали наприкінці року за кошти, виділені Голобською громадою бібліотеці. А це - 30 тисяч гривень. І це ще не все. Протягом року читачі нашої бібліотеки мали можливість скористатися періодичними виданнями - журналами та газетами на суму майже 20 тисяч гривень.
Для нас це дуже важливо, в час, коли і книги і періодика сильно виросли в ціні і не кожен мешканець громади має можливість їх придбати.
Щиро дякуємо від душі, від бібліотекарів та читачів, працівникам селищної ради, депутатам і особисто голові - Гарбаруку Сергію Володимировичу, за розуміння та підтримку!

 






















Немає коментарів:

Дописати коментар