пʼятницю, 14 грудня 2018 р.

Запрошуємо на чай.

Затишне приміщення читального залу Голобської публічної бібліотеки. За вікном пролітає сніжок. В куточку кімнати красиво оформлена виставка "Запрошуємо до чаю". А за вишукано накритими столиками сидять наші користувачі, які відгукнулися на запрошення і прийшли на чайні посиденьки. Захід був приурочений до Міжнародного дня чаю, який 15 грудня відзначають усі країни, виробники чаю і споживачі.
Цікаві розповіді про історію виникнення цього неповторного напою переривались музичними паузами , адже, як казали ведучі заходу - "чай на столі, пісня для душі", "без пісень немає чаювань", "чай без пісні аж ніяк"... Музичні вітання дарували Людмила Клинова і Наталія Щур, учасниці гурту "Чарівниці" та акомпаніатор Микола Щесюк. Вже багато років їх чарівні голоси лунають на більшості заходів, які проходять в будинку мистецтв та в бібліотеці.
Завітав на наш захід і селищний голова Сергій Володимирович Гарбарук, який привітав присутніх із святом Андрія Первозванного. Він сказав, що такі міроприємтва потрібно проводити , щоб люди мали змогу відпочити і поспілкуватись.
Безпосередню участь у заході приймали і наші читачі: Валентина Остапчук, Євгенія Сало, Валентина Бережна та Людмила Садова. Теплі історії до чаю, усмішки, гуморески, які лунали у їх виконанні прийшлись до душі всім учасникам посиденьок.


















Немає коментарів:

Дописати коментар