четвер, 4 квітня 2013 р.

Сьогодні - Міжнародний день Інтернету.


     Сьогодні, 4 квітня, відзначається Міжнародний день Інтернету. Відзначають його у день смерті святого Ісидора Севільського, покровителя учнів та студентів, який створив першу в історії енциклопедію "Etymologiae" в 20 томах, як написано в Вікіпедії. У 1998 році католицька церква визнала всесвітню мережу скарбницею людського знання.
    В бібліотеці сьогодні також говорили про Інтернет. Захоплюючу розповідь  про всесвітню   павутинку   діти прочитали в дитячому пізнавальному журналі "Пізнайко".
 
       Не менш цікаву  віртуальну мандрівку здійснили діти  по комп'ютеру, дізнались про правила безпеки в Інтернеті. Адже Інтернет є прекрасним місцем як для навчання, так і для відпочинку та спілкування з друзями. Але як і весь реальний світ, Мережа теж може бути небезпечна. Потрібно сформувати у дітей правильне ставлення до можливостей комп’ютера, донести їм всю ступінь небезпеки і переконати слідувати цим простим правилам, які допоможуть зробити дитяче спілкування в Інтернеті більш безпечним.
  Пройшло вже майже три роки , коли в бібліотеці, завдяки програмі "Бібліоміст", появились комп'ютери. За цей час безкоштовним Інтернетом скористалися  до тисячі  користувачів. Жителі нашого  невеличкого селища на Волині вдячні за можливість працювати на комп'ютерах - читати найновіші новини, проглянути прогноз погоди, зареєструватись у соціальних мережах. Учням школи та студентам Інтернет  допомагає у навчанні.
Вітаємо всіх з Міжнародним днем Інтернету!

3 коментарі:

  1. Шановна колего, і ми Вас також вітаємо. Завдячуючи інтернету ми мали змогу віртуально з Вами познайомитися, що нам дуже приємно. Успіхів Вам та здоров'я.

    ВідповістиВидалити
  2. Дякуємо, нам також дуже приємно було віртуально з Вами познайомитися!

    ВідповістиВидалити
  3. Шановні колеги віл щирого серця направляємо до Вас вітрила Мрії.
    http://chomysuku.blogspot.com/2013/04/mrij-poky-tvoja-mrija-ne-zbudetsja-Aerosmith-Dream-On.html

    ВідповістиВидалити