вівторок, 19 травня 2015 р.

Орден "За мужність" нашому земляку.

   

Указом Президента України старший солдат Станіслав Максимчук (посмертно) нагороджений орденом “За мужність” III ступеня
     За особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, Указом Президента України Петра Порошенка,  від 15 травня 2015 року № 270/2015, старший солдат Станіслав Максимчук (посмертно) нагороджений орденом “За мужність” III ступеня.
    28 липня 2014 року страшна трагічна звістка надійшла до Ковельського району. У ході антитерористичної операції на Сході України загинув гранатометник механізованого  батальйону – житель селища Голоби Станіслав Вікторович Максимчук. Йому було лише дев’ятнадцять...
     Станіслав - випускник навчально-виховного комплексу «ЗОШ І- ІІІ ст. - гімназія смт Голоби». Народився і виріс у Голобах. Пішов до армії за контрактом. Станіслав проходив службу у військовій частині А 0409, м Новоград - Волинський, - повідомили у Ковельській райдержадміністрації.
     28 липня  внаслідок запеклих боїв підрозділи Збройних Сил України зайняли стратегічну ключову висоту на кордоні Луганської, Донецької та Ростовської області Росії - Савур-Могилу.  В ході бою за цю висоту загинув і наш земляк.

Немає коментарів:

Дописати коментар