неділю, 29 вересня 2013 р.

Бібліотека – це книжковий храм, джерело ідей і скарбниця думок, що прокладають стежки у майбутнє.

    30 вересня  святкується День Віри, Надії, Любові  і саме в цей день відзначаємо ми і своє професійне свято - Всеукраїнський день бібліотек.
   На Україні книга, бібліотека користуються віддавна великою шаною і любов'ю. Історія нашої Землі невіддільна від історії бібліотек. Книгозбірні відіграли  важливу  роль  у   розвитку цивілізацій. Сьогодні – це інформаційні,  культурні,   освітні  за­клади,  великий  внесок  яких  у  розвиток   вітчизня­ного державотворення, освіти, науки і культури – безцінний.
Бібліотека – море книг,
Бібліотека – храм науки...
Переступайте наш поріг,
Беріть скарби нетлінні в руки!
   Ми, працівники Голобської селищної бібліотеки,  хочемо привітати  всіх своїх колег із цим чудовим професійним святом, побажати Вам - долі світлої, щоб освітлювала Вам шлях, Ангела Спасителя, щоб оберігав Вас, мрії блакитної, щоб обов'язково збулась, любові неземної, щоб полонила Вас, краси золотої, щоб зігрівала серця, успіхів на професійній ниві.
   Також ми хочемо привітати із святом наших шановних читачів, без яких не було б і нас, бібліотекарів та бібліотечних волонтерів, серед яких є  дорослі і діти і які так допомагають нам у нашій роботі.
Вам вітання найкращі
Подарує хай весь світ.
І сама чарівна осінь
Принесе хай Вам привіт!



2 коментарі:

  1. Шановні колеги!
    Вітаємо Вас з профессійним святом!
    Бажаємо міцного здоров'я, сімейного благополуччя, родинного затишку, вдосконалення професійних якостей та креативу у роботі!

    ВідповістиВидалити